Nieuws

Vacatures

Bij aannemersbedrijf Sirre investeren we graag in de toekomst. Wij zijn een jong en snel groeiend aannemersbedrijf met een team met jonge, enthousiaste medewerkers. In verband met de snelle groei en de toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar:

Een enthousiaste Werkvoorbereider (fulltime) met ervaring in de bouw. Voor aanvullende gegevens zie onderstaande link.

Enthousiaste Werkvoorbereider (fulltime)

Een enthousiaste Calculator (fulltime) met ervaring in de bouw. Voor aanvullende gegevens zie onderstaande link.

Enthousiaste Calculator (fulltime)

Een enthousiaste Projectleider (fulltime) met ervaring in de bouw en/of onderhoud. Voor aanvullende gegevens zie onderstaande link.

Enthousiaste Projectleider (fulltime)

Een Zelfstandige Timmerman (fulltime) met ervaring in de bouw en/of onderhoud. Voor aanvullende gegevens zie onderstaande link.

Zelfstandig Timmerman (fulltime)

Ben je betrokken, flexibel, loyaal en zie je een toekomst in de bouw zitten? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur je CV met een motivatie naar:

Aannemersbedrijf Sirre 
T.a.v. Afdeling HR
Produktieweg 56
2382 PD Zoeterwoude
hr@sirre.nl


Wist u dat?

Het lage BTW-tarief nog steeds geldt voor bepaalde werkzaamheden?

Laat u uw woning isoleren? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar nog onder het 6%-tarief.

Ook het schilderen, stukadoren en behangen van woningen ouder dan 2 jaar vallen onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden, de voorbehandelingen en de gebruikte materialen.


Wist u dat?

Wij werken met BIM software?

Met behulp van Building Information Modeling (BIM) wordt tekenwerk gecombineerd met intelligente informatie vanuit verschillende disciplines (materiaalkenmerken, product eigenschappen, eisen van leveranciers, et cetera). Het model kan worden gedeeld met meerdere partijen en groeien qua vorm en inhoud. Doordat alle informatie volledig gerelateerd is aan het model, worden wijzigingen bijna vanzelf meegenomen en blijft het model actueel. Een BIM model kan op verschillende wijzen worden gepresenteerd, afhankelijk van bouwfase en gebruiker: platte tekeningen, 3D modellen, uittrekstaten, planning, meerjarenonderhoudsprognose en communicatie. Deze informatie is bruikbaar voor ontwerpers, adviseurs, aannemers, leveranciers, klanten en gebruikers. Zelfs nadat het gebouw gebouwd is, is het mogelijk om tijdens de gebruiksfase eenvoudig wijzigingen door te voeren die aansluiten op de veranderde vraag van de eigenaar en de gebruiker.  


Lage btw nog tot 1 juli 2015

Laag-btw op arbeidskosten bij renovatie- en herstel van bestaande woningen geldt nog tot 1 juli 2015.

De btw-verlaging van 21% naar 6% geldt alleen voor de arbeid - dus niet voor materiaalkosten - en alleen voor die projecten waarbij de wekzaamheden worden afgerond in de periode vanaf 1 maart 2013 tot 1 juli 2015. Voor werkzaamheden in verband met isoleren, schilderen, stukadoren, behangen en schoonmaken blijft het 6%-tarief ook na 1 juli van kracht.
Nieuws in de bouw

Aannemersbedrijf Sirre houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de bouw:

05 mei 2014: Veilig gebruik ladders, trappen en rolsteigers op kleinere bouwlocaties.

16 april 2014: Controle kleine bouwlocaties door Inspectie SZW
Sirre in het nieuws

Onlangs heeft Aannemersbedrijf Sirre een bestaande paardenstal van Hoeve Beestenspul verbouwd tot een luxe dierenhotel. De stal is uitgebouwd en compleet ingericht naar de wensen en voorkeuren van zowel verzorger als dier.
 
Algemeen dagblad - Dierenhotel hoeve beestenspul - dinsdag 11 september 2012  
Algemeen dagblad - Dierenhotel hoeve beestenspul - zaterdag 25 augustus 2012   


Ontwikkelingen

Aannemersbedrijf Sirre aangesloten bij Sales in de Bouw:

Sinds voorjaar 2013 is Aannemersbedrijf Sirre aangesloten bij S@les in de Bouw
De stichting S@les in de Bouw heeft als doel het verbeteren van de processen tussen bedrijven die werkzaam zijn in, leveren aan of afnemer zijn van de bouwbranche
Voor meer informatie kunt u naar de volgende website gaan:

www.salesindebouw.nl   • Produktieweg 56 - 2382 PD - Zoeterwoude
  • 071-54 123 54
  • info@sirre.nl