Disclaimer

Algemeen

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Aannemersbedrijf Sirre is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Aannemersbedrijf Sirre gecreërde site. Aannemersbedrijf Sirre wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Aannemersbedrijf Sirre geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Aannemersbedrijf Sirre uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Aannemersbedrijf Sirre zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Aannemersbedrijf Sirre is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Aannemersbedrijf Sirre aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Aannemersbedrijf Sirre is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Professionele partner voor al uw bouw- en verbouwprojecten

Kleinschalige nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovaties en verbouwingen: elk bouwproject is bij Aannemersbedrijf Sirre in vakkundige, betrokken en betrouwbare handen. Als familiebedrijf zit het denken aan de volgende generatie letterlijk ingebakken in ons DNA. Uw aandacht voor duurzaamheid en het nalaten van een zo klein mogelijke voetafdruk begrijpen en ondersteunen wij volkomen. Ook op dit gebied profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring.

Bel of mail ons gerust als u bouwplannen heeft en een professionele, betrouwbare partner zoekt die naar u luistert, meedenkt en ontzorgt. Wij maken een vrijblijvende offerte. Hierin gaan wij ook graag in overleg met u over de planning en uitvoering.

Projecten

1/6

  • Novens Accountants Sassenheim – nieuw kantoor

    Novens Accountants Sassenheim – nieuw kantoor

    info
  • Splinternieuw kantoor voor Burst in Rotterdam

    Splinternieuw kantoor voor Burst in Rotterdam

    Na de geslaagde verbouwing van hun bestaande kantoorpand vroeg digitaal bureau Burst ons om ook hun nieuwe kantoor te verbouwen en in te richten. Een mooie uitdaging, want de gepassioneerde medewerkers van Burst houden van design en zijn gek op details.

    info
  • Nieuw jasje met moderne uitstraling voor flat in Alphen

    Nieuw jasje met moderne uitstraling voor flat in Alphen

    Transparantie betekent een weids uitzicht en geeft gevoel van ruimte. Verouderde betonnen balkons worden vervangen door strakke moderne ballustrades van glas. Het glas vormt een prachtige combinatie met staal. De nieuwe ballustrades met blank en blauw glas geven het complex weer een moderne uitstraling.

    info
  • Nieuwe loods voor DK Autoglas: een plaatje!

    Nieuwe loods voor DK Autoglas: een plaatje!

    Aan de hand van 3D tekeningen zijn we bij D&K Autoglas aan de slag gegaan met het verbouwen en vernieuwen van hun loods.

    info
  • Onderhoud aan serviceflat in Alphen aan den Rijn

    Onderhoud aan serviceflat in Alphen aan den Rijn

    Diverse werkzaamheden in een Serviceflat in Alphen aan den Rijn

    info
  • Verdiept lunchen in verbouwde bedrijfskantine

    Verdiept lunchen in verbouwde bedrijfskantine

    Voor onze opdrachtgever is de verbouw van een kantinegebouw in Antwerpen gerealiseerd.

    info