Maak kennis met Aannemersbedrijf Sirre

In 1938 startte Anton Sirre, grootvader van de huidige eigenaar Ton, zijn Aannemersbedrijf Sirre. Wat klein begon, bouwden de volgende drie generaties uit tot een eigentijds, uiterst professioneel bouwbedrijf. Door de jaren heen hielden we het kleinschalige karakter van ons familiebedrijf in ere, maar altijd met een open houding naar moderne werkwijzen en technieken. Die combinatie is een stevige basis gebleken voor de groei van onze klantenkring. We zijn trots op onze jarenlange historie en werken elke dag samen met ons toegewijde team aan een solide en duurzame toekomst.

Transparantie, efficiency en kennisdeling zijn onze kracht

Transparantie is in de aannemerij niet gebruikelijk, maar voor Aannemersbedrijf Sirre is het onze kracht. Als flexibel aannemersbedrijf zijn we een platte organisatie die werkt met korte lijnen. Onze mensen schakelen snel en werken efficiënt. Wij denken actief mee en geven eerlijke en heldere adviezen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij onze ervaring kijken we vlot door de details heen en zien we precies welke gevolgen een bouw- of verbouwplan op de langere termijn heeft. Die inzichten delen we graag met onze opdrachtgevers en partners, zodat we samen voor het beste eindresultaat kunnen gaan. Ook dragen we als erkend leerbedrijf onze kennis vol enthousiasme en toewijding over op de volgende generatie.

Focus op veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid

Naast veiligheid en betrouwbaarheid hechten wij veel waarde aan duurzaamheid, de energietransitie en het achterlaten van een zo klein mogelijke voetafdruk. Zo gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en kiezen we zoveel mogelijk voor materialen die herbruikbaar of recyclebaar zijn. Waar andere aannemers soms net met duurzaamheid beginnen, kijken wij alweer verder. Want juist omdat we een familiebedrijf zijn, begrijpen we hoe belangrijk het is om niet alleen aan vandaag, maar ook aan de toekomstige generaties te denken. Als klant profiteert u van onze kennis en ervaring met onze adviezen over duurzaamheid en doordat we bij het maken van keuzes actief meedenken over de gevolgen voor de toekomst.

Onze visie op veiligheid

Voor elk bouwvraagstuk een oplossing

Onder het motto ‘wat niet kan, is nog nooit gebeurd’ vinden wij ook voor uw vraagstuk een passende en zo duurzaam mogelijke oplossing. Dankzij ons brede en betrouwbare netwerk van professionele leveranciers en onderaannemers kunnen wij elke kleine en grote opdracht in de van A tot Z uitvoeren. Dankzij deze samenwerkingen kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende projecten, van een eenvoudige verbouwing tot een ingrijpende modernisering en van totaalonderhoud tot kleinschalige nieuwbouw. Wij voeren de Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk 2013 (AVA 2013), vastgesteld door brancheorganisatie Bouwend Nederland waar wij tevens lid van zijn.

Vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

Contact