Over ons

In 1938 startte Anton Sirre, grootvader van de huidige eigenaar, zijn eigen bouwbedrijf. Sinds die tijd zijn wij niet alleen in omvang gegroeid, maar hebben wij ons ook op andere fronten ontwikkeld. Vakmanschap en kennisdeling vormen nog steeds het fundament voor onze groei. Op die solide basis hebben wij een onderneming gebouwd die innovatie omarmt en transparantie uitdraagt. Het levert ons een uitstekende reputatie op bij een brede klantenkring, zowel binnen de regio als daarbuiten.

In de bouwwereld zijn veiligheid en betrouwbaarheid twee belangrijke criteria. Aannemersbedrijf Sirre investeert daar heel bewust in. Sinds 2011 zijn wij VCA gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van een gezonde en veilige werkomgeving. Wij hechten veel waarde aan dit onafhankelijke keurmerk, maar de tevredenheid van onze klanten blijft voor ons het belangrijkste criterium. Dat zowel bestaande als nieuwe klanten bewust kiezen voor onze kwaliteit, beschouwen wij als een groot compliment.  

Algemene voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf 2013 (AVA 2013) (download)  • Produktieweg 56 - 2382 PD - Zoeterwoude
  • 071-54 123 54
  • info@sirre.nl