Veiligheid en betrouwbaarheid zitten in ons DNA

Bij Aannemersbedrijf Sirre hebben we veiligheid en betrouwbaarheid bijzonder hoog in het vaandel staan. In de bouwwereld zijn veiligheid en betrouwbaarheid twee belangrijke criteria. Voor ons, als modern aannemersbedrijf met een lange historie, zijn ze een absolute topprioriteit. Daarom zijn we VCA**-gecertificeerd, werken we volgens de hoogste kwaliteitsnormen en investeren we volop in onze mensen. Zo bent u met Aannemersbedrijf Sirre altijd zeker van een veilige en geslaagde oplevering die aan al uw wensen voldoet. Onze betrokkenheid stopt overigens niet bij de oplevering: ook daarna blijven we naar u omkijken en leveren we de nodige nazorg.

VCA-certificaat voor veilig en gezond werken

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Sinds 2011 is Aannemersbedrijf Sirre VCA-gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van een veilige en gezonde werkomgeving en laat zien dat we een deskundige en betrouwbare aannemer zijn. Wij hechten veel waarde aan dit onafhankelijke keurmerk. Toch blijft de tevredenheid van onze klanten voor ons het belangrijkst. Dat zowel bestaande als nieuwe klanten bewust kiezen voor onze kwaliteit, beschouwen wij als het grootste compliment!

Investeren in kwaliteit, kennis en mensen

Naast het VCA-certificaat investeren we bij Aannemersbedrijf Sirre doelbewust in kwaliteitsmaterieel, vakbekwame mensen en opleidingen. Voor onze medewerkers hanteren we het principe ‘gezond naar je werk en gezond naar huis’. Onze met zorg geselecteerde professionals hebben een vakopleiding gevolgd en krijgen regelmatig scholing gericht op innovaties, nieuwe technieken en ontwikkelingen, vakkennis en veiligheid. Zij kunnen omgaan met verantwoordelijkheid, werken veilig en efficiënt en denken actief mee met onze opdrachtgevers. Jongeren die graag een toekomst willen in de bouw, kunnen bij ons als erkend leerbedrijf het vak leren en zich specialiseren.

Veiligheidsbeoordelingen via Constructsecure

Aannemersbedrijf Sirre is aangesloten bij het veiligheidsprogramma van ConstructSecure. Opdrachtgevers beoordelen hier onze veiligheidsprestaties. Aan de hand van deze beoordelingen leren wij en verbeteren we voortdurend onze doelen en eisen op het gebied van veiligheid. Toekomstige klanten kunnen op ConstructSecure zien hoe het is gesteld met onze inspanningen om het risico op incidenten op de bouwplaats te verkleinen en uw en onze veiligheid te verhogen.

Samenwerken?

Neem contact met ons op

Contact