Klusser op een steiger

Aannemersbedrijf Sirre

Aannemersbedrijf Sirre is een traditioneel familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de bouw. Lees verder »

Home

Aannemersbedrijf Sirre is door drie opeenvolgende generaties uitgebouwd tot een eigentijdse, professionele onderneming. Wij hebben door de jaren heen het kleinschalige karakter van het familiebedrijf in ere gehouden, maar dan wel met een open houding naar moderne werkwijzen en technieken. Die combinatie is een goede basis geweest voor de uitbreiding van onze klantenkring. Aannemersbedrijf Sirre is actief in de hele Randstad, zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Of het nu een kantorencomplex van een grote multinational betreft of een eengezinswoning bij de buren: al onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit en kwaliteit.

Op onze referentiepagina krijgt u een eerste indruk van onze actuele projecten. U kunt Aannemersbedrijf Sirre benaderen voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van:

  • kleinschalige nieuwbouw;
  • verbouw;
  • renovatie;
  • herinrichting;
  • totaalonderhoud.

Werkwijze

‘Wat niet kan, is nog nooit gebeurd’: aan de hand van dit motto zoeken wij altijd naar een passende oplossing. We schakelen snel en werken nog harder. Dankzij een breed en betrouwbaar netwerk van onderaannemers kunnen wij opschalen wanneer dat nodig is. Bovendien werken wij samen met gerenommeerde architecten en ingenieurs, met wie wij complete bouwkundige adviezen uitbrengen. Dankzij die vaste samenwerkingsverbanden zijn wij in staat om uiteenlopende opdrachten aan te nemen, van eenvoudige verbouwingen tot ingrijpende renovaties.

Waar transparantie in de aannemerij nog vaak een taboe is, hebben wij er onze kracht van gemaakt. Wij werken met korte lijnen en heldere adviezen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dankzij onze ervaring kijken wij snel door de details heen en zien wij precies welke consequenties aan een plan verbonden zijn. Die kennis delen wij graag met opdrachtgevers en partners, maar ook met jongeren die voor zichzelf een toekomst zien in de bouw. Als erkend leerbedrijf geven wij hun de kans om zich in het vak te bekwamen.  • Produktieweg 56 - 2382 PD - Zoeterwoude
  • 071-54 123 54
  • info@sirre.nl